sexualupplysare och bokälskare

en dejt med miss Trix!

Publicerad 2008-07-26 01:00:31 i

Nu har det ju snart gått en timme på mitt nya vuxnare liv! Samt snart bara två timmar kvar på detta jobbpass! Känns ändå rätt skönt att få betalt för att bara sitta o vakta = leka med mammans bärbara!

Men iaf, hitills har det trillat in 5 gratulationer efter tolvslaget! Först ut av alla var Trixie, believe it or not! Btw, hon ringde förrut helt apropå ingenting, vilket resulterade i att vi pratade bort över en timme, om allt och ingenting egentligen, vilket i sin tur att jag märkte hur länge sen det var sen vi hade umgåtts och hur mycket som hänt sen sist, hitills har jag liksom fått min uppdatering genom att följa hennes blogg. Ganska sorgligt hur vänskap kan urarta sig, att man liksom inte hörs, och sen får man via dens blogg reda på vad som händer i livet! Men men, nytt år - nya förändringar! Så vi ska ta igen lite saknad Caro-Trixie tid, japp gott folk - vi har en dejt nästa fredag! Då vi bland annat ska gå igenom stans underklädesbutiker och fräscha upp både det ena och den andras garderob! Ska verkligen bli skitkul och jag ser fram emot vår heldag! Utöver det måste vi ta en stor latte, o jag ska visa dig alla mina smultronställen vad det gäller allt det goda här i livet, ur min synvinkel såklart! ;) Ser fram emot vår dejt Trix! :)

Utöver det har även min Prinsessa Ellen grattat mig! <3 samt Jonte, Fille o Madde! :) tack tack mina små sötisar! Jag är vaken i några timmar till, så var inte blyga! ;) Jonte har även helt oväntat hoppat på vår utgång imorrn, ska bli riktigt kul! :) Det kommer verkligen bli en blandad skara människor som hänger med ut imorrn! :)

Puss puss//en 19årig caro<3

Kommentarer

Postat av: Trixie

Publicerad 2008-07-26 01:10:29

Wohoo! Jag ser fan fra emot det också. Shit, det var alldeles för länge sen ;)

Postat av: caro

Publicerad 2008-07-26 11:04:32

Wohoo! Då är vi två! :) men jag vet, alldeles för länge sen! :O mkt att ta igen! ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela