hatar jävla cp-sl!

Tänk er följande situation - massa människor, tajt, svettigt, solen skiner, det luktar lite unket, främlingar som pressas mot varandra... Det skulle kunna vara en beskrivning av en het ormgrop! Men nu var det inte det, utan snarare beskrivningen av min hemväg från familjen. Det finns inget värre än att pressas in i en äcklig buss, full med massa massa människor, alla är varma, trötta, svettiga och luktar illa. Det är små skitungar som tar upp onödig plats med sina brontovagnar, dom låter för mycket och irriterar. Små små tanter står och balanserar med sina gigantiska dragväskor, samtidigt som djävulen själv kör bussen! Vad fan är det för samhälle vi lever i som tillåter sådana här bussar. Varför kan inte SL förstå att det är sommartid, det blir varmt, folk blir svettiga, folk vill till skärgården, det ökar passagerare, dvs det behövs fler bussar! Då funkar det liksom inte om man har en buss som går högst en gång i timmen, och som ändå är fullpackad efter 2 stationer! Kul för oss andra, dvs mig som kliver på vid station 17! Så antingen får jag se på när buss efter buss åker förbi och vänta 45min ute i ingenstans, eller så får jag kliva på bussen till helvetet hängandes i någon äcklig mans svettiga armhåla!

Fan vad jag verkligen behöver körkort! Imorrn är det jag som börjar på allvar med teorin, det är inget snack om saken! Jag ska klara den här jävla teorin om det så är det sista jag gör! Jag klarar inte av fler varma svettiga sommardagar inklämd i timmar på en liten minibuss! Usch usch!
Grejen är ju den att jag gärna skulle bojkotta SL föralltid! Men frågan är snarare då vad fan jag skulle göra, jag kan ju inte gå över 8 mil om dagen fram och tillbaka till jobbet?! Cykeln går bort, och då jag inte har varken körkort el privatchaufför så måste jag ju stötta det här skitbolaget! Fan också!

Planka.nu nästa! Någon som är på?! :)

puss puss// en arg slbojkottande caro<3
#1 - Piff o Puff

Vad har en bojkott mot sl med fulla bussar att göra?

;) Pucko!

#2 - DiscoMannen

Jag förstår inte ditt idiotiska resonemang. Om alla valde att gå med i planka.nu skulle vi inte ha lika många bussavgångar. Du ville ju ha fler bussavgångar så det blir ju inte bättre av att du går med i planka.nu. Drygt 50 % av sl:s intäkter kommer ifrån biljettintäkter, om alla valde att planka skulle inte kollektivtrafiken existera i huvudtaget. Läs på saker innan du spottar ut en massa skit formalia

#3 - Piff o Puff

Tjena haffe:)!

#4 - Piff o Puff

sorry haffe, det var visst inte du:)

#5 - caro

Hej hej töntar! Nej, jag kanske inte kan sl´s historia och kan rapa upp all fakta. Men jag var lack och trött, valde därmed att spy ut all min gala på närmaste - dvs. SL!Dessutom tror jag på att om alla som åkte buss strejkade och vägrade betala inför hösten med motivet att det måste bli fler bussavgångar, skulle det kunna gå. På något sätt iaf :)p.s. man kan ju vara modig nog att skriva med sitt eget namn nästan gång :)

#6 - Piff o Puff

Piff o Puff är ju självklart

#7 - En av piff o puff

Ja va fan! helvete asså...måste säga att jag älskar DMs resonemang^^

#8 - caro

DM och PP, ni kanske kan skaffa en egen sida för att diskutera SL och annat mysigt?! Vågar man inte ens skriva sitt eget namn, har man inget här att göra!Men kul att ni läser min blogg iaf :) det kommer säkert komma massa massa mer som retar upp er ;)