hemma igen!

Har äntligen kommit hem från jobbet. Jag slutar 18.00, o kom hem för en halvtimme sen. Känns en aningens onödigt med två timmars resfärd om dagen för att jobba, men men. Det är väll så det är att bli vuxen?! Idag är det onsdag, det har gått hälften av min jobbvecka! Och jag är så trött att jag vill lägga mig ner och gråta! Förstår inte hur jag ska klara resten av dagarna, och jag vägrar förstå att det är såhär livet kommer se ut sen. Men inte mitt liv iaf, det går bara inte! 
   Jobbet idag gick bra, dom är ju så ursöta att jag nästan dör! Huvudsakligen tar jag ju hand om 2 barn o bebisen ibland, men nu när det är så mycket kusiner ute på samma ställe blir det lätt så att man får ca 7 huvuden att passa istället för normala 3! Men det gör inte så mycket, jag har bra koll på dom små myrorna! Idag hände det gulligaste hitills, bebisen somna i min famn! Så sjukt underbart att ha henne nära o höra hur hon snarkade tyst! Skapade riktigt stort bebissug hos mig!<3 annars går det bra, det enda som stör mig är när Stumpan fuskar i spel! Finns inget som gör mig på mer grinigt humör hos dom! Hon fuskar i nästan allt vi spelar, o så är hon sämsta förloraren någonsin! Egentligen borde jag väll tycka sånt är charmigt o gulligt, men helt ärligt blir jag skogstokig! hahah så mogen är jag! 

   Jag blir lite ledsen av att tänka på att jag har teoriprov om en vecka, o läst ca 30 av 250! Samt att jag jobbar resten av veckan. Fast iofs så har jag ju helgen på mig, så det får väll alltid lösa sig på ngt sätt! Det göre ju alltid ändå!

Något som dock är skitkul är att jag ska på en jobbintervju imorgon bitti, den är kl 8, innan jag ska ut till mitt andra jobb! Det är pocketklubben som har hört av sig! Känns som ett skitroligt jobb, får se om jag får det. Ännu bättre att det är en undergrupp till ett annat företag där jag råkar känna lite människor :) får se hur det går! Hoppas bara att strejken inte drabbar mig imorgon, och att jag hinner med båda sakerna! :)

Nu ska jag ta mig ett långt bad, lyssna på massa bra musik, (från radion, då min älskade dators högtalare fortfarande är paj), dricka massa kaffe innan jag får lust att plugga lite teori! :)

puss puss// en mosad caro<3