sexualupplysare och bokälskare

Kiss for Climate!

Publicerad 2008-07-22 14:41:45 i Sex osv.,

För er som inte hört om årets i särklass bästa grej, så ju jag berätta det för er. MTV har skapat en sak som heter Kiss for Climate, innebär precis vad namnet säger. Man tar en bild på sig själv när man hånglar upp någon, skickar in den på deras hemsida och sen får man en euro att bidra till någon organisation! Har ni hört om något bättre?!

Så gör följande, ta tag i närmaste pojke, flicka, partner, vän el fiende, hångla upp denna - klick! Skicka in bilden och bidra till en bättre värld! Finns det något bättre att hångla upp någon mysig samtidigt som man gör en bra sak för världen?! Sjukt bra intiativ av MTV!

Kan även meddela att jag har kollat igenom några gamla fotoalbum här hemma, och har hittat inte mindre än 25 härliga hångelbilder! Har inte ens kollat igenom allt ännu, lär ju hitta många många fler! Någon som tar illa upp om jag laddar upp dom och skänker lite pengar?! ;)
 puss puss// en hångelsugen caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela