sexualupplysare och bokälskare

lite lugnt i stugan!

Publicerad 2008-07-26 16:38:08 i

Äntligen! Nu är fikan klar och alla utom syrran har gått! Nog för att det var väldigt mysigt att dom kom o grattade mig, men det blev så sjukt stressigt att jag höll på att bryta ihop! Alla kom på en gång, pajen blev nästan bränd och alla frågade saker huller om buller samtidigt som telefonen ringde med gratulationer! Kul, men stressigt!
   Jag är inte så van vid såna här "vuxna" tillställningar, nog för att jag kirrat små sammankomster, men dom har bestått av att slänga ihop en kladdkaka, ringa tjejerna och sen är alla lyckliga! Nu blev det lite mer ansvar när allt bara hängde på mig! Men syrran o Rodrigo hjälpte mig med det sista så allt blev bra. På det stora hela blev det väldigt lyckat och mysigt :)

Nu måste jag duscha och fixa mig innan longdrink kommer hit, då ska vi handla all mat, laga den och så innan resten av gästerna kommer. Måste ut i köket och slänga ihop några kakor medan syrran hackar massa kyckling!

Stressigt men hitills väldigt lyckad dag! :) tack alla för att ni kommer ihåg lilla mig och min dag :) Tack tack!<3Äntligen 19! =) nu är det bara 364 dagar kvar tills jag fyller systemet! Nedräkningen har börjat...


puss puss// en 19årig caro<3

Kommentarer

Postat av: emsi pemsi

Publicerad 2008-07-26 16:40:42

världens finaste caro blir 19 idag, otroligt! <3 ses snart, vi ska ha så kul ikväll!

Postat av: caro

Publicerad 2008-07-28 18:39:56

Naaw jag vet! Visst är det helt otroligt att lilla jag blivit vuxen! typ ;) hihi jag är 19! =)Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela