ljuva minnen<3

Woho! nu har jag o jennie suttit o bytt bilder och minns tillbaka till paradiset! :) och ja, jag är en tönt som redan längtar så sjukt mycket tillbaka! men det är sån jag är när jag verkligen älskar någon eller något, vill ha det nära hela tiden<3 :)
Och det är helt underbart redan nu att kolla på bilderna o minnas om alla underbara stunder vi hade därnere! jag kan säga att det verkligen var en av de bästa veckorna i mitt liv! <3 helt underbar stad med tre helt underbara människor<3 ni är helt phucking bäst tjejer, och ni vet om det! =)<3 den sista resa-tillbaka-pressen har lagt sig! så nu känns det lite bättre! men om någon av tjejerna skulle ringa o säga att dom ville ta en taxi till arlanda, skulle jag panikpacka på tre min o sen kasta mig mot paradiset! men som om det skulle hända! =/
   Jaja, nu är det bara att tagga till på alla rhodos-tema-fester vi ska ha! Jag bangar inte på iden att sitta nere i min bastu, högsta värmen o bara klunka fruktiga drinkar! Lyssna på bra musik och sen se vart natten tar oss... ;)

mer uppdaterad info kommer senare, men nu är jag för död! Samt fler bilder! ;)älskar er tjejer, ni är helt phucking underbart bästaste<3 :)


puss puss//en död o möchlig caro<3