sexualupplysare och bokälskare

mina nya kärlekar<3

Publicerad 2008-07-03 00:36:55 i

Innan jag berättar om min kväll - som tror det eller ej, (och som vanligt) blev helt jävla galen! Förstår inte hur allt alltid ska drabba mig, lockar jag till mig helveten o helt galna saker? Eller råkar jag bara befinna mig just i den typen av öden varje gång? Eller är det jag själv som skapar dom?! Ja du, idag kan jag iaf säga att det inte är mitt fel ett dugg! :) 
   Men innan jag berättar om min kväll, måste jag berätta om mina små kärlekar! Jag har äntligen lyckats få tag i dom!<3 De är tre supersnygga väskor från Face i olika storlekar, den största är chockrosa, mellan chockgrön, och den minsta är ljuschockblå! Låter en aningens fula kanske, men jag blev helt förälskad när jag såg dom första gången när jag var på stan med Ellen för säkert två veckor sen. Sen tog dom slut lite över allt, men syrran lyckades kapa alla tre medan jag var i Rhodos! Tack älskade syster, vet att jag kan lita på dig i krissituationer<3 ;)


Min fina väska/ask från Make Up Store<3


Puss puss// en sönderstressad och förälskad Caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela