sexualupplysare och bokälskare

Telefonhoran!

Publicerad 2008-07-15 16:03:59 i Sex osv.,

Jag har ju tidigare i ett inlägg klagat över den beiga bloggvärlden, och att det inte finns några bra sexbloggar, utan alla bara handlar om samma sak hela tiden. Tills jag kom på den smarta iden att söka på bloggtoppen, och där hittade jag några. Nu fanns det ju tyvärr inte helt överdrivet många, men jag ger inte upp hoppet! Iaf så hittade jag en som jag fastnade för på direkten, och jag är så glad över det! Äntligen har jag en blogg som jag kan följa dagligen, och som garanterat kommer göra att jag loggar in på den flera gånger om dagen för att läsa det senaste! Äntligen!!

Dessutom kan jag säga att jag redan är med i en tävling (http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.3325088)  som hon anordnar på sin sida. Man kan vinna ett par sjukt snygga trosor, har själv spanat in sådana flera gånger i olika butiker. Kommer tillochmed ihåg första gången jag såg sånna, det var i Nattis mammas gamla butik! Men då var vi alldeles för små för att använda sådana, fast nu har ju åren gått och vi har vuxit till oss! ;)

Bloggen handlar helt enkelt om en telefonhora, jag har läst igenom flera sidor på en gång, kunde inte sluta läsa. Äntligen har jag hittat en människa som både kan skriva bra, och som skriver om något som jag tycker är intressant! Jag tycker redan om henne bara efter några sidor, här är ett tips till alla, läs hennes blogg om ni vill ha något intressant, roligt och spännande att läsa!

puss puss// en nyfiken caro<3

Kommentarer

Postat av: Telefonhoran

Publicerad 2008-07-15 21:21:40

Hej.

Vad kul att du är med i tävlingen och vad roligt att du gillar min blogg.Ha det bra.C.

Postat av: caro

Publicerad 2008-07-15 22:36:46

Hej hej :)

vad kul att du tittade in! Ja här ser du en av dina kommande mest flitiga läsare ;)kram/Caro

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela