sexualupplysare och bokälskare

time out.

Publicerad 2008-07-03 16:16:59 i

Jag tar en liten time out nu, från datorn, familjen och lite allt möjligt. Känner att jag behöver några dagar ifred från allt och bara vara för mig själv. Den här veckan sen vi kom hem har varit så fullspäckad, och jag vet att det är så jag brukar göra när jag är inne i en svår period. Men jag har bestämt mig för att den här gången ska jag inte förtränga något och fortsätta på som vanligt, utan det kommer ändå bara komma fram senare och då blir det ännu jobbigare. Så jag tänkte ta itu med alla tankar och funderingar på direkten.
   Vilket gör att jag åker ut till landet och får vara ifred ett tag. Måste rensa skallen helt och börja om från början. Jag har tagit en massa svåra och jobbiga beslut den här veckan, men det känns som om det kommer att löna sig i slutet. Det är vad jag hoppas iaf. Sen nästa vecka är det jobb från morgon till kväll tis-fre som gäller, så då är jag hela veckan ute på landet. Får se hur länge jag stannar där. Har iaf packat den gröna mellan väskan, så jag klarar mig ett tag iaf :)

Det känns bara som jag har för mycket tankar i huvudet, iofs är det något som jag alltid har. Men nu känns det som om jag har lite extra fullt. Vilket innebär att jag måste tömma ut lite innan jag går vidare. Så jag tar en lite time out, tänker igenom allt några hundra gånger till, tar en jävla massa beslut, sen när allt jobbigt är över så kommer jag tillbaka som en ny människa, typ! Känns bara som om allt och alla står mig upp till halsen, jag har alldeles för mycket ansvar som jag inte ens ska behöva ha, jag har för mycket beslut att fatta, som egentligen inte ens ska vara upp till mig. För mycket ansvar över människor och händelser som jag inte ens ska behöva ha, vilket har gjort att det blir för mycket. Jag vill inte befinna mig i den situationen som jag är i nu, en längre tid framöver. Utan nu känns det liksom som att det räcker, jag har fått för mycket av allt. Behöver ta en paus och bara reda ut lite saker med mig själv innan allt kan bli bra.

Dessutom känns det som om jag fokuserar och lägger alldeles för mycket tid på en person, som jag inte ens vet om den vill ha någon kontakt med mig. Jag vet inte ens hur mycket som finns kvar av vår vänskap, om det ens finns något kvar. Vilket är den tanken jag vaknar med varje morgon, och somnar med varje kväll,  samt finns i mitt huvud varenda vaken minut. Det känns som om jag pendlar mellan att längta ihjäl mig efter honom, till att inte veta vart jag ska ta vägen av alla tankar och känslor som varierar från timma till timma.
   Jag saknar dig så mycket att jag går sönder, det enda jag behöver är att tecken på att vi fortfarande är vänner, eller något, att det liksom inte är helt slut och allt borta. Jag vet inte ens hur jag ska tolka tystnaden längre, tyvärr är jag ingen tankeläsare och vår förmåga att telepatisera med varandra verkar ha upphört. Det känns som det enda jag kan göra nu är att hoppas. Hoppas att vi fortfarande är vänner eller att du bara finns där<3

puss puss// en slutkörd caro<3

Kommentarer

Postat av: EM

Publicerad 2008-07-06 14:02:53

hej baby, saknar ju dig, har precis kommit hem från magaluf och jag är helt trasig, börjar jobba imorgon, kanske ses och ta en fika med tjejerna i veckan? har inga pengar på mobilen men jag har massor att berätta & vill ju höra pom din rhodos resa också! PUSSIS

Postat av: caro

Publicerad 2008-07-06 15:32:26

Hej sötnos! :) Absolut, vi ser till att spika ngt nu till veckan! Jag vill veta ALLT!! ;) ringer dig senare! :)

puss puss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela