sexualupplysare och bokälskare

ensamhet = frihet?!

Publicerad 2008-06-14 14:40:39 i

Även om jag är en sån person som är väldigt sällskapssjuk och otroligt rastlös om jag inte får hitta på något nu, direkt på sekunden! Så finns det vissa dagar då jag verkligen njuter av att vara helt själv! Den här helgen har verkligen varit en riktig dejta-mig-själv-helg!
   Och jag älskar det! Jag kan gå runt i bara trosor med en stor kina-toffs på huvudet, äta glass direkt ur paketet och se på hur mycket tv jag vill! Jag har radion på högsta volym och sjunger med för allt jag är värd! jag har tagit många långa bad och tagit hand om mig själv! Samt gamat cheezcrunchers till både frukost, lunch, mellis och middag, dock inte på en och samma dag, utan utspritt över helgen!
   Kvinnan i huset har varit borta i Milano sen i torsdags, så jag har varit själv sen dess! Jag ska verkligen ta och njuta av sista dygnet i ensamhet och gå ut balkongen alldeles strax, med håkans senaste på hög hög volym, en stor kopp chokladkaffe och några böcker jag håller på att läsa! För tillfället är det: Är du där? av Marian Keyes, Teoriboken och Erotiska hemligheter! :) som sagt, jag har en aning blandad smak! :)

Men ingen kan ju vara ensamvarg hur länge som helst, så vid fyra kommer min kära små sötisar jelly, sanna och matte, naddi och vi ska ha en liten middag här :) sen ska vi möta upp natti o natta inne i kungsan inför matchen! :)


även om jag vägrar att erkänna det, så saknar jag dig, ditt jävla pucko<3

puss puss//caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela