helt enkelt magiskt!

Ja, filmen var exakt lika bra och fantastisk som alla kritiker har sagt! Om man bortser från skithuvudet Wiklund så har ju alla bara varit positiva till denna film, fått högt betyg av allt och alla! Och jag kan inte göra annat än att hålla med! Eftersom jag dyrkat serien sen den först kom till sverige, och följt den till sista avsnitt, för att därefter knarka serien med minst två avsnitt dagligen, så hade jag väldigt stora förväntningar! Och alla blev uppfyllda! =)
   Två och en halv timmes lång film-orgasm med helt underbara kläder, skorna och väskorna var att dö för, och jag är inte ens en märkesnörd var helt såld på alla deras kreationer! Sen var miljön helt underbar, jag längtar tills den dag då jag får spatsera på alla kända gator o stå utanför Carris lägenhet!
   Jag ska inte avslöja en enda detalj av filmen, men jag kan bara säga att den innehåller ALLT! Kärlek, lycklig så att man blir varm i magen av den, smärtsam så att det värker i hjärtat, vänskap, mycket vackra kläder och fantastiska miljöer! Samt flera heta och detaljrika sexscener(så många att min mamma blev generad och kollade bort!)

Så fort ni får tid över, ta bästa kompisen och dra med den på bio! Jag är helt säker att det här kommer vara årets mest sedda film i Sverige, och i massa andra länder med! Se den med någon bra kompis, kärleken eller mamsen, någon du tycker om iaf :) den är värd varenda krona, och även fast den är nästan 3 timmar lång, hade jag lätt kunnat sitta kvar minst 2 timmar till!Det allra bästa med den här filmen, och hela serien är att trots allt ont som drabbar dom, och all smärta som dom går igenom, i jakten på kärlek - så får jag ändå hopp och tro på kärleken!
Jag väntar på den dag då min Mr. Big dyker upp i mitt liv och säger att jag är den enda. Det är riktig kärlek<3

puss puss//en lycklig och hoppfull caro<3