hemma igen // jag vill tillbaka!

Jag somnade nån gång vid sex imorrse, och tack vare denna fullspäckade vecka med sena nätter/tidiga morgonar, kunde jag verkligen inte komma till ro! Jag saknade ljudet från bargatan, det irriterande fladdret från gardinerna, det iskalla vattnet som jag alltid försökte svepa innan läggdags, håret som låg som en svettig matta efter alla timmars dansande, men det jag saknade mest var någon av mina kära små sängkamraters närvaro o ljud! under veckan hann alla sova med alla beroende på olika tider för hemgång eller andra spännande saker som dök upp under kvällen ;) o det var alltid lika mysigt att veta att nån av mina små hjärtat låg bredvid mig o sov :) sanna lät sötast för hon snusa o småsnarka då hon blev förkyld mot slutet :) men dom andra två var också väldigt mysigt sovsällskap<3

jag saknar paradiset så att jag dör! jag har lust att ta ut alla mina sparpengar, boka en biljett o sätta mig på nästa flyg tillbaka! bara lämna allt helvete här hemma, strunta i jobb, krav o andra jobbiga saker =/ någon som är på en tripp till paradiset?! boende kan jag kirra, jag har en del kontakter därnere som inte skulle banga på att få lite sällskap! ;)

orkar inte skriva mer nu, är för trött, både psykiskt och fysiskt! känns som om jag behöver en semester från semestern! sakner och ting har liksom inte blivit som jag hade tänkt mig, eller det har snarare gått rent åt helvete, tror jag iaf...
så just nu känns det bara som jag måste ha lite tid för mig själv, rensa ut allt! både rent kroppsligt och själsligt!

nu ska jag laga sjukt mycket köttbullar och till det dricka en stor kopp chokladkaffe! sjukt blandning, jag vet. men det är exakt vad jag saknat från sverige under min vistelse i paradiset! :) jag vet att det här var sämsta uppdateringen, men allt skvaller, kärleksbekännelser, minnen, fyllegrejer och allt annat smaskigt kommer senare :) orkar bara inte ta tag i det nu. ska dessutom plugga en jävla massa teori innan min första lektion ikväll!
   men jag lovar att det kommer en massa massa detaljer och bilder senare! ;) jag är inte precis den som föddes med munnen stängd! ;)



saknar dig så mycket att jag går sönder mer än jag redan gjort<3

älskar er tjejer, ni är det bästaste för mig<3 :) LEV HÅRT - DÖ UNG!

puss puss// en död, men väldigt brun caro<3

0 kommentarer