släktmiddag vs. teorilektion 1

Vilken jävla kväll! Jag är helt jävla slut, är inte van vid att ha saker att göra, har liksom varit på semester en vecka där vi liksom bestämde fem min innan vi gick om vi skulle till playan el poolen, pasta el kött till middag, glass el chips till mellis! Liksom inget planerat o allt bara helt lugnt. Så det blev en liten omställning att komma hem till ett schema, och som vanligt är det fullspäckat från ej sovmorgon till för sena kvällar! Ja, jag är en pensionär som behöver sömn! Får jag inte det på nätterna måste jag ta mig en lur på dagen!

Första teorin var helt sanslös! Jag blir helt jävla skogstokig på vår körskola! Jag o syrran var självklart där i god tid, inte mindre än 40 min för tidiga... alla som känner mig  vet att jag är en tids-hitler när jag har viktiga saker att passa! Så när vi väl kommer in på körskolan, så frågar dom liksom vad vi gör där! När vi försöker förklara att vi ska ha teorilektion, påpekar kokosnöten nr 1 att vi har lektion ute i Solna! Inte på valhallavägen som vi hade bestämt! Och det säger kokosnöten 3 min i 6, och lektionen började 6! Jag trodde jag skulle få en hjärnblödning! :O
Så då körde någon från körskolan oss dit, och vi klampade in en kvart sen och sura! Dessutom så gav lektionen inte överdrivet mycket, men men. Det blir väll bättre imorrn kanske! :)

Sen var det bara att bege sig från solna ut till vällingby på släktmiddag! Riktigt mysigt, det känns som vi träffar varandra mer ofta på senare år, vilket bara är urmysigt! Dessutom känns det som om jag faktiskt vill och har lust att sitta med vid bordet och prata med dom vuxna. Istället för att slänga i mig maten, gå direkt på efterrätten och sen springa o leka med småkusinerna! Är detta ett tecken på mognad mån tro?!
   Iaf, riktigt mysig kväll, god mat och massa gamla minnen! Kändes riktigt bra o mysigt :) dessutom kan jag bara stolt säga att min mormor måste fan vara den bästa i hela världen. Finns ingen som säger mer klockrena kommentarer! Hela familjen bara tjuter av skratt när hon sitter o pratar o berättar sina små historier! :D

Nehepp, nu måste jag kila. Tydligen är det någon busstrejk som början om en timme, vilket innebär att min kära syster är här och har bäddat ner sig i min säng! Samt snott alla mina små sötisar! =( bered dig på slagsmål syster! Är dessutom helt slut och med huvudet fullt av tankar! usch usch!
   måste dessutom upp om mindre än 8h o bege mig till tandis! usch! har utvecklat fobi på senare år! :(



puss puss// en tankspridd o galet trött caro<3
0 kommentarer