sexualupplysare och bokälskare

2 månader!

Publicerad 2008-11-29 09:45:57 i min vardag,

Jag och älsklingen firar idag två månader! :) Två helt underbara månader, och jag är så lycklig! Det finns ingen annan som får mig att känna såhär, den lille mannen, helt phucking otrolig! Han gör något med mig, väcker något inuti mig, nej jag syftar inte på kåthet ;) nej, det är något annat. En känsla av trygghet,kärlek,lycka,sprallighet och glädje - allt på en och samma gång!<3 Han är helt enkelt helt bäst, min älskade lilla Rambo!
Just nu sitter han mittemot mig, äter sin jordgubbskräm och smörgås, och man kan inte annat än dyrka varenda liten cm av hans underbara kropp! Helt otrolig känsla att vakna upp bredvid honom och känna hur lyckan sprids genom kroppen!Finns inget mer underbart än att somna tätt intill dig,och vakna av att du håller om mig<3

Jag älskar dig mest<3
puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Ludde

Publicerad 2008-11-29 23:58:32

oh fy fan vilken läcker frisyr!!!=)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela