bättre med 4 wikbros under ett och samma tak...

än inga alls! Idag har jag umgåtts med syster, mamma och mormor, vilket innebar rena rama hönsgården! Dock en trevlig sådan. Folk som uppfattar mig som pratglad skulle vara med på en fika med oss fyra, jag ser mer och mer vad jag fått mina gener ifrån. Mycket prat men trevligt med mycket fika och man äter i princip hela tiden. Nu sen mormor kom till oss har jag ätit minst 5 gånger om dagen, för det är sånt man gör! Ska nog öka mina stegmål till 15000 om dagen istället för 10000 som jag har nu :)
Efter dagens andra fika åkte vi in till gamla stan till min moster där hon hade vernissage. Så mycket fina tavlor, och det var en jättemysigt atelje hon var i. Jag tycker om att gå på vernissager och utställningar, känner mig så kulturell och vuxen då :) Imorrn lägger jag upp bilderna därifrån.

Därefter gick jag och syrran en liten runda på stan. Regnet öste ner och vi trängdes tillsammans under ett litet plutt-paraply, riktigt mysigt med andra ord! Jag gjorde en massa fina fynd, bland annat två små svarta klänningar! Är så glad över mina ursnygga inköp :) Sen köpte jag även en liten present till min syster, ett par chockrosa hanky-pankys! Jag köpte ett par ursnygga till mig själv också, i färgen rosa-röd! Bilder på allt kommer imorrn :)

puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer