sexualupplysare och bokälskare

bloggtoppen.se

Publicerad 2008-11-24 22:21:42 i Sex osv.,

Jag kan nu meddela alla att jag finns med på bloggtoppen! Det var inte lika komplicerat som jag trodde och jag fick beskedet nyss att jag nu står med på listan. Ni kan ju gissa vilken kategori jag valde? ;) För er som är nyfikna så finns jag under kategorin Sex och Samlevnad! Där kämpar jag emot ca 380 andra bloggar, och jag kan berätta att efter mindre än ett dygn på listan så ligger jag nu på 99e plats! Woho! :) Jag räknar stenhårt med att klättra stadigt på listan, och sen utveckla bloggen så mycket jag kan. Har huvudet fullt med ideér, så räkna med mycket mer sexinlägg framöver!

För er som har frågor, funderingar, tankar eller något du vill att jag ska ta upp, skriv en kommentar så kirrar jag det på direkten! Det är lite svårt att veta vart jag ska börja med mina texter, när jag inte riktigt vet vad ni är intresserad av. Så säg gärna till så får jag lite inspiration ;)

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Daniela

Publicerad 2008-11-25 00:54:12

Jo tack jag har haft en bra helg, dudå? :) kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela