sexualupplysare och bokälskare

filmtips!

Publicerad 2008-11-22 11:30:25 i min vardag,

Nu när det är mörkt ute så är det ju filmens stora högtid. Det finns ju ingen annan tid på året då man ser så mycket film som nu. Jag och älsklingen brukar se ganska mycket film, första filmen vi såg tillsammans i år var "The Breakup movie", väldigt passande film då vi skulle fira att vi nyss blivit tillsammans igen! Så för er som vill ha en romantisk mysig film med lyckligt slut, se inte den!
Men här är kommer iaf mitt bästa filmtips på två riktigt bra filmer som piggar upp i höstmörket :) Så för er som vill se en bra, men inte kärleksdrypande så är dessa två sjukt bra val!

What happens in vegas: Cameron Diaz och Ashton Kutcher spelar Joy och Jack som på grund av vissa händelser båda hamnar i Las Vegas. Efter en blöt natt vaknar de upp och är gifta! Därefter vinner de tillsammans 3 miljoner dollar, båda vill skiljas och båda vill åt hela summan. Men istället döms de till 6 månaders försök till att få ett lyckat äktenskap.
- Riktigt rolig film, jag höll på att skratta ihjäl mig under hela tilmen! Mer skratt än kärlek men man blir ändå lycklig av att se den. Typisk amerikansk storsäljare som är en aningens förutsägbar, men ändå underhållande.Kung Fu Panda: Jack Black gestaltad som en tecknad panda, kan det bli roligare? Ja, den må vara tecknad, men jag har inte sett en roligare och mer underhållande tecknad film på länge. Det handlar om en panda vars största idoler är kung fuare, och enligt en gammal legend ska det komma en utvald som ska förinta den onda, och självklart blir pandan den utvalde! För er som inte visste det så har alla tecknade filmer två dimensioner, en rolig för barn och en rolig för vuxna, har du tur så fattar du båda dimensionerna och får extra roligt!puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: isa

Publicerad 2008-11-24 00:51:11

what happens in vegas är ju grym

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela