fredag

Blev riktigt lyckad, kan inte klaga på något! Det började först hemma hos Sanna med hämtmat och lite planeringar, mer om det senare... Därefter kom Emily o Johanna och vi fortsatte föra med massa bra musik och youtube. Därefter in till stan och till 360, som kvällen till ära hade 90´s tema! Jag var som i extas och försökte gång på gång sätta på en lite äldre melodi hos Sanna, men det byttes snabbt till något mer modernare.
Naddi och Malin anslöt sig senare och det blev riktigt bra! Inte särskilt mycket dricka, men en jäkla massa dansande! Satan vad jag hade träningsverk i benen dagen efter, jag o sanna visade bla våra bästa Rhodos-moves, och satan vad det kändes i benen sen haha! Men det är bara att börja värma upp, snart är det sommar igen och då väntar Rimini! ;)

Kvällen var bra och höll på ända fram till tre när stället stängde, fyra blev du ju även för vissa ;) Hahaha! Jag förstår under sommartiden, då är det ganska härligt att sakta vandra hem med skorna i handen och få bort det värsta av ruset, minns flera nätter då jag o Ellen gjorde så :) Men nu, det är tamejfan mitten av november, och det var lite kallt utomhus. Men dock ganska trevligt, måste tilläggas. Dessutom vet jag att du skulle gjort detsamma för mig darling ;) <3

Tack för en riktigt lyckad kväll darlings! Det här måste vi göra oftare, och med mer människor :) <3










puss puss//en lycklig caro<3
1 kommentar
Anonym

snällt av dig att läögga upp bilden där hela min bh SYNS!!!?!?!? :O:O:O pinsamt ju!!