gör djursex olagligt.

Jag brukar vara väldigt öppen och är nästintill helt fördomsfri när det kommer till sex och olika sexualiteter. Men det finns vissa grupper av sexualitet som jag inte klarar av, som jag föraktar och önskar att det inte fanns. Det är bland annat pedofili (man tänder på att ha sexuell kontakt med barn som inte kommit i puberteten, dvs ej utvecklade på något sätt) nekrofili (man tänder på att ha sex med döda) och även zoofili där man tänder på sexuellt kontakt med djur.

I Sverige går det under benämningen tidelag. Förr i tiden, dvs flera hundra år tillbaka räknades all form av sex med djur samt sexuell kontakt mellan homosexuella för tidelag, straffet var döden. Men 1944 avkriminaliserades det hela, och har varit så sedan dess. Jag vet inte vad som hände just under 40-talet som fick lagstiftarna att omvandla hela lagen, från något så högt som dödsstraff - till ingenting alls som det är idag.
Det är år 2008 och sex med djur är enligt lag, fullkomligt öppet, och inget fel med det. Vi har en jordbruksminister som anser att "gränsen för vad som är en kärleksfull behandling och sexuell aktion är för svår att dra". Vad är det svåra? Att klappa en hund är inte detsamma som att sätta på den och utnyttja den mot dess vilja.

Men här kommer vi till den fina delen i den lag som idag existerar "så länge djuret inte tar någon skada av det, är det inget brott"! Jag vet inte om jag är efterbliven, men sen när kan djuret säga vad den tycker om att bli sexuellt utnyttjad av en människa? Den dagen en hund får för sig att börja prata och berätta om när ens husse utnjyttjar den fullständigt, filmar akten, tar betalt för att andra ska se på under själva akten samt hyr ut den för sexuella syften, då kan jag tro på vår nutida lag.

I England har sexuellt utnyttjande av djur samma stämpel som sexuellt utnyttjande av barn. Det gemensamma för djur och barn är att dem är försvarslösa mot en vuxen människas handlingar, kan inte säga emot eller göra någon form av motstånd. Därav är lagen lika för djur och barn.
Jag förstår det sättet att tänka, men anser inte att djuren ska behandlas lika som barn, då barn i mina ögon har en lite högra stämpel än djur. Däremot ska man inte som vi i Sverige utesluta djuren helt och bara anförtro sig på djurskyddslagen. För trots att vi har den, så täcker den ändå inte sexuellt utnyttjande då man fortfarande inte anser att alla djur tar skada av sexuella handlingar. 

Jag har läst väldigt mycket om ämnet zoofili och om människor som har denna sexuella läggning, för det klassas och är en sexuell läggning då människan i fråga tänder och vill utföra sexuella handlingar med djur.
Det skrämmande med läggningen är att människorna som klassas som detta anser inte att de gör något fel. I deras ögon vill djuren ha sex/bli påsatta, och även i vissa fall ha en form av kärleksrelation med en människa.
Men det är något som är väldigt fel där, en människa och ett djur kan aldrig bli jämställda, människan kommer alltid vara den som styr och vara överhuvudet och därmed utnyttja djuret.

Jag önskar att vår regering kunde inse hur allvarligt problemet är, och hur många djur som tar skada och utnyttjas varje år. Att även om hunden inte säger ifrån i ord, så är det väll klart att den far illa, även om det inte syns fysiskt så är det väll klart att den mår dåligt psykiskt. Jag hoppas att vår jordbruksminister Eskil Erlandsson (c) kunde se allvaret i detta problem, och inte avfärda det hela med att gränsen är svår att dra, för det är den inte!


puss puss//en lycklig caro<3
2 kommentarer
SANNA:D

Mycket bra skrivet Caro! Kollar på Insider just nu, det är så jävla sjukt, en trettonårings häst blev liksom avlivat efter skador från en kniv och var helt sönderriven inuti!!!!Han (mördaren) hade liksom stuckit in en kniv där bak!!!!!

caro

Men jag vet! Det är helt ofattbart att sådana människor får gå runt fritt i det här landet. Ja det är en sexuell läggning, men nej, inte en frisk sådan. Det är för stört!