homosexuella djur!

Lördagen den 8 november öppnar en väldigt spännande utställning, nämligen om homosexuella djur! Ett ämne som garanterat ligger på min topp-tio-lista över intressanta saker, sjukt intressant, och det förvånar mig väldigt mycket att det inte uppmärksammats mer tidigare.

Det som får mig att må allra bäst vad det gäller den här utställningen är att den garanterat kommer att öppna upp ögonen för människor, som tyvärr har en tendens att vara trångsynta. Det är det perfekta utflyktsmålet för skolklasserna under denna höst, så att barn redan från början kan lära sig att homosexualitet är något som finns både hos djur och människor, och att det accepteras i djurvärlden, och att det då ska accepteras bland människor. På så sätt kommer det lära människor mer om ämnet och förhoppningsvis göra det mer accepterar i samhället!

 Det vanligaste argumentet jag brukar få mot homomotståndare är "Det är emot naturens lagar/bla bla bla"! Dvs det töntigaste jag någonsin hört! Speciellt när det finns klara och fakta om att det finns flera tusen djurarter som just har homosexualitet som vanligt förekommande, bisexualitet är även mycket vanligt bland djurarter.

Så det argumentet om att det är emot naturens lagar, hur fan kan det vara det när tusen arter bevisar motsatsen?!

Så kära vänner, är det någon som känner för att vara lite kulturell och gå på denna underbara utställning med mig? Jag är så taggad och håller redan på att planerar vad jag ska ha på mig!



puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer