hurtbulle-morgon!

Vaknade av att gubben ringde 7.45 imorrse, och jag slås varje gång av samma tanke: Vad är det för fel på karln?! Bara för att hans jobb börjar 06.30, så innebär ju inte det att resten av världen är uppe och springer. Jesus säger jag bara. Men han tror han är listig genom att först ringa på hemtelefonen, och sen försöka på mobilen, men där fick han för jag hade nämligen på ljudlös :)

08.20 var jag ute och det blev en riktigt powerwalk på 55min, det var jag och några enstaka hundmänniskor som var ute, var är alla söders hurtbullar undrar jag?! Jag kände mig som Gunde Svan när jag kom innanför dörren igen! Tror jag blev lite inspirerad av gårdagens program och kände för en liten nystart på nyttighetsfronten. Nu är meningen att det ska hålla i sig ett tag framöver och planen är att jag ska få iväg kvinnan till gymmet redan på måndag, och vi ska inte gå därifrån förrän hon antingen får blodsmak i munnen eller kryper ner från löpbandet.Nu är det hårda bud från Mellerud som gäller! Räknar även med att syster hjälper till lite och införskaffar stavar till oss, det är jag sugen på :)

Har även ätit en riktigt powerfrukost bestående av smoothie gjord på två bananer, ett äpple och en sked hemmagjord hallonsylt. Det var godare än vad det ser ut! Till det små finncrisp med ost :)



puss puss//en lycklig caro<3
1 kommentar
Anonym

hahahahhaha jaa ;-)