jag, en polishatare!

Jag har många gånger uttryckt ett stort förakt, missnöje och nästintill hat mot Sveriges överhet och i synnerhet just polisen. Ja, jag vet att man inte kan dra en hel yrkesgrupp över en och samma kant, vilket jag ofta gör. Jag har även försökt motverka mina fördomar mot poliser och ser mer objektivt på dom, men jag medger att mina egna erfarenheter av polisen ofta spelar in, något som nästan alltid jag o älsklingen tjafsar om, jag - en fredlig demonstrant, han - en vän av ordning.
Men nu har det gått ett tag sen jag demonstrerade senast, och min syn på poliser har förändrats, kände mig trygg o glad när jag såg polisen vandra omkring på gatan, såg allt bra dom gjorde i samhället och uppskattade dom verkligen.
Den känslan har dött, totalt!

Igår efter att vi varit hos ellen så följde jag Naddi till tuben, och då det alltid är en massa äcklig fyllon o sluskar ute längst götgatan så blev jag riktigt glad när jag såg tre poliser komma gående, så jag hakade på dom för att på så sätt känna mig trygg! När jag gick där så kunde jag ju inte låta bli att tjuvlyssna, som Beck live tänkte jag! Men snarare bland det vidrigaste jag hört. Det var två snubbar o en brud, och det började med att tjejen berättade om kvällens fynd, ett par genomblodiga trosor hon fått som bevis! Därefter började skämten hagla om hur det kan gått till, hur hon fick tag i dom, vart hon hittat dom och en massa sånt! För att sen gå över till skvaller om offret!

Jag blev så äcklad o förbannad att jag inte visste vad jag skulle ta mig till! Här går tre poliser i full mundering och skämtar om ett våldtäktsoffer och berättar gamla historier om henne för varandra!

Att det finns sådana människor som ens har rätten att bära bricka gör mig livrädd, äcklad och förbannad! Jag tänker inte dra alla poliser över en och samma kant, men att polisskolan har fostrat tre svin som dessa gör mig mållös. Nu väntar jag på att min syn återigen ska ändras till den positiva, men fram tills dess så vet jag inte längre vad jag ska tro. Tyvärr, men hädanefter kommer jag inte kunna känna mig trygg när jag ser en polis, utan snarare avsky och äckel!

puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer