Jag fick jobbet, igen!

Intervjun gick jättebra, var riktigt nervös då jag inte ville missa henne igen. Men människan var helt underbar och vi kom bra överrens från början. Hon berättade massa om företaget och de olika uppdragen som finns, och allt lät kul. Lönen är inte så mycket att hänga i julgranen, det går tydligen under sektorn "Vaktmästeri" och inte under "Säkerhet" som hon ville! Innan jag börjar berätta så kan jag meddela att jag citerar henne rakt av, vet knappt vad något innebär än så länge! Det olika uppdragen går ut på att stå i garderober antingen på inhäng eller uthäng, kan vara vid konferanser, mässor och dylikt. Värdinnejobb vid mässor, informationsjobb på mässor, samt värdinnejobb på olika nattklubbar!
Låter riktigt spännande i mina ögon och jag börjar på onsdag! Ska få prova på ett tretimmarspass och känna hur det känns, allt är vitt och man är timanställd. Vi kommer ha en strikt dresscode - svarta kostymbyxor, svart topp (ej urringat alls), svart kofta men helst svart kavaj och till det svarta finskor, dvs tantskor! Så syster, vi ska ut och shoppa snarast möjliga!!

Hon berättade även att dom har i princip bara killar anställda, då en del väktare samt för de andra uppdragen. Hon kunde räkna tjejerna på en hand, och alla var runt 30-40, vilket innebär att jag kommer vara yngsta flickebarnet i gänget! Men det ska nog gå bra, får ta fram min grabbiga sida o köra lite dåliga skämt, så går jag säkert hem hos dom :)

Vill bara passa på att skryta om att hon hade fått in över 800 ansökningar till det här jobbet, och valt ut 27, jag var En av dom!! Jag vill inte skryta, men det blir ganska svårt när jag är så bäst hela tiden :)

puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer