Katerina Janouch!

Ja, det är min stora idol och förebild, denna kvinna är fullkomligt fantastisk och jag avgudar henne. Hur ska jag förklara min kärlek bäst? Om hon vore mitt hemland så skulle jag vara patriot! Jag har haft den stora äran att träffa henne vid ett flertal gånger, tror första gången var på Bokmässan i Göteborg 2005. Därefter har jag fortsatt att hänga i Pirats monter år efter år, förra året fick jag henne att signera 7 ex av hennes Orgasmbok! I år var jag förbi henne ca 3-4 gr om dagen, så nu har jag nästintill samtliga av hennes böcker hemma i bokhyllan prydligt signerade med ett litet hjärta i! De enda böcker jag saknar är hennes böcker om barn, allt från graviditet till barnuppfostran. Med den anledningen att jag inte känner mig som målgruppen än på minst 10 år!

Igår när vi kom fram till invigningen ställde sig alla i ett led för att hälsa på henne, men jag fick panik (hade ingen blomma med mig och visste inte vad jag skulle säga) så jag smet bakom och in i butiken! Lite senare kom hon fram till mig!! Frågade om det var jag som var Caro! Hon kände igen mig!! Det var bland det största som hänt i mitt lilla liv! Sen stod vi och prata ett tag, jag presenterade Syster och hon presenterade sin man Robert! Hon hade pratat med sin man om mig, och han visste exakt vem jag var! Därefter började han prata om varför jag inte fått jobb i Ooups, förmodligen pga min ålder, men nu har jag ju blivit äldre så då vet man aldrig....! Aah jag visste inte vad jag skulle säga!!

Nu kommer vi till det största som hände igår! Katerina berättade att hon hade tänkt på mig, och läst mitt mail och min CV och allt sånt, och att hon hade ett uppdrag åt mig, om jag var intresserad?! Det var som julafton, födelsedag och nyårsafton på en och samma gång inom loppet av fem min! Jag har blivit erbjuden jobb av min stora idol Katerina Janouch!! Det var så stort, och som tur var lyckades jag ta mig samman och tacka ja till hennes erbjudande!! Det är så stort att jag fick tårar i ögonen när vi pratat färdigt, syster stod bredvid mig och var lika tagen hon!

Vad jobbet går ut på kan jag dock inte berätta ännu, men jag kan säga att det är mitt drömjobb som i en liten ask! Vi ska höras i veckan och bestämma lite dealar! ;) Allt om vad jag ska göra och mer detaljer kommer senare, jag kommer behöva er hjälp! ;)


Min stora idol!

puss puss//en lycklig caro<3