lördag

Gårdagen var riktigt lugn och långsam. Jag och Emly vaknade till liv runt 12 och började äta frukost. Därefter ringde mobilen flera gånger men jag vägrade svara, Sandys som stalkar och som jag ska ta tag i senare idag. Åkte ut till Sötparet och hämtade alla mina grejer som jag lämnat där i fredags. Mötte sen upp Syster för göra makabra reafynd på Elgiganten, vilket slutade med att jag köpte ett 10pack med Snickers och hon en film. Därefter en mysig fika på Waynes. Funderar på att lämna in min CV på varenda Waynes i Sthlm igen, nu har jag ju baristakunskaper samt söker heltid.
Hann även med att göra lite julärenden och sen åkte jag hem. Vet inte hur jag kunde bli så trött, men gick och la mig direkt vid 17 och vaknade upp runt 21.30, då hade jag missat middagen och mormor hade gått och lagt sig! Lyckat värre. Så jag och mor kikade på en skitäcklig film på fyran innan jag somnade vid 2. Vaknade sen runt 6 imorrse och var skitpigg, helt stört. Vägrade gå upp och somnde om igen vid 7.

Så händelserik var min lördag, så nu ska jag se till att min söndag blir lite mer intressant och nödvändig. Ska promenera in till stan i regnet och kika på höststövlar, därefter får jag se vad som händer :)

puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer