lovely sunday<3

Kom hem från en helt underbar promenad för ett tag sen. Jag o Ellen möttes på Skanstullsbron, därefter utökade vi våra söderkunskaper genom att vandra gata upp och gata ner. Först letade vi efter porten där hon o hennes prins förhoppningvis ska få lägenhet snart. Jag håller tummarna o hoppas som satan att ni får den, vi blir södergrannar o kommer bo ett stenkast ifrån varandra. + att ni kan komma förbi mig på jobbet när ni vill! ;)

Vi vandrade runt i hela Soho, tror jag, och förundrades över de vackra husen, alla coola småbutiker med tusen små söta ting som jag längtar efter att få ha i mitt o älsklingens blivande hem! Ska ta med honom till alla butikerna någon dag o peka ut allt fint vi ska få plats med i vårt blivande hem :)

Slutligen hamnade vi på Blå Lotus, ett litet kändiskafé. Det var där dom spelar in scenerna till Eva och Adam - fyra födelsedagar och ett fiasko! Så nu kan man ju säga att jag o Ellen nästan också är kändisar efter att ha fikat där... eller inte.

Jag fick även min födelsedagspresent, världens sötaste lilla lastbil full med läppglans i olika glassmaker, den är så fin att man blir alldeles lycklig! Min kamera är hemma hos ernst, men det kommer bild på underverket så fort som möjligt. Just nu har den hedersplatsen ovanpå tvn :)

Prinsessan min, jag läste precis kortet och nu sitter jag här med tårar i ögonen!! Så sjukt fint att det värmer ända in bergen. Du är så söt att jag går sönder. Vi måste börja ses oftare, även fast jobbet o pojkarna tar den mesta tiden, så måste vi boka in mer tid för oss två. Älskar dig gumman<3


Så ser dom små burkarna ut, men min lastbil är mycket finare :)



vi två<3

puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer