min nya arbetskamrat.

Idag var den en ny kille på jobbet när jag kom in, först titta han bara på mig när jag presenterade mig, var tvungen att förklara att jag också jobbade där, precis som han! Tror även att det var just honom jag lämnade in min CV till. Iaf, sjukt roligt snubbe! Han hade precis kommit hem från två veckor i Amsterdam! Hade festat o rökt varje dag, helt störd snubbe! Berättade en massa historier om hur det var där, o självklart frågade jag om Red Light District!

C - Vad säger du om RLD då? Var du där och tittade?!
S - Jaa! Du skulle ha sett! (beskriver allt i detalj)
C - Oh Herre gud, skojar du med mig?!
S - Ja, men asså jag gjorde ju inget! Vet du hur dyrt det är?! :O

Hahaha! Riktigt rolig snubbe med andra ord! Vi jobbade tillsammans i några timmar, riktigt trevligt. Förvånansvärt nog så kan han också flytande persiska, är nämligen storebror till en annan på jobbet. Han gnällde över att det var sånt jävla kackel på dom andra tjejerna, då tog jag även chansen att påpeka att det var extra jobbigt för mig då jag är den enda som inte kan språket, och att jag inte fattar ett ord av vad dom säger.Hoppas han tar det till sig o snackar lite med dom andra...

Pratade även med chefen o jag fick gå tidigare så att jag hann till det andra jobbet, Dock har jag ingen aning om när jag arbetar nästa gång, men det lär väll visa sig.

puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer