mobbad på jobbet.

Har precis jobbat, sjukt kort pass mellan 16.00-19.30, samt det passet som är helt dött. Idag bestod "ruschen" av en kö bestående av ca tre personer o fem beställningar. En riktigt lugn och skön kväll med andra ord.
Dock när jag kom till jobbet var två av tjejerna där + deras kompis där, vilket innebar att det var persiska i över en timme. Två av dom gick iväg och köpte glass, till bara dom tre!! Jag visste inte vart jag skulle ta vägen, så jag ställde mig och läste tidningen. Jag vet att jag skiljer mig från mängden då jag inte talar persiska, konstigt nog med tanke på att jag är helsvensk vilket dom vet. Men dom behöver ju inte medvetet frysa ut mig genom att bara hålla på så. Jävla mongon! Jag vet ju inte vad jag ska göra åt det heller, i och med att chefen också pratar 90% persiska, även när jag är med och inför kunderna, så känner jag att det direkt inte är ett ämne att ta upp med honom.

Jag känner mig lite som den fula ankungen, för den blev väll också utfryst och mobbad för att den inte var som de andra ankungarna?! Fast sen är det väll så att ankungen egentligen är en svan, och blir sen vackrast av alla, så jag vet inte riktigt vad jag ska utvecklas till...

Jaja, det är pengar och jag får en jäkla massa bra erfarenheter då jag nu kan både kassan och har exelenta baristakunskaper :) jag är fortfarande bäst!

puss puss//en lycklig men lite halvmobbad caro<3

0 kommentarer