My baby has flown away.

Imorrse åkte han, eller snarare inatt. Jag tror vi somnade kring 2, vi låg o pratade i flera timmar istället för att sova, mysigt men kanske inte det bästa :) fyra ringde klockan, o jag var för trött för att gråta av trötthet, om ni förstår hur jag tänker?! Älsklingen åt frukost, o jag satt o frös. Meningen var att jag skulle ta den första pendeln 05.27, vilket skulle innebära att jag skulle sitta ute vid stationen över 30min själv. Något som älsklingen inte ville, så istället bäddade han ner mig, satte på Parlamentet o pussade o kramade på mig tills han var tvungen att åka. Kom från honom för ett tag sen, och det var inte ett dugg läskigt att vara själv i hans lägenhet, utan mest stort att få vara där själv o ha nycklar dit.
Älskling, jag tog ett glas oboy, hoppas det var okej?! :)

Ja, det har gått ungefär 9 timmar sen vi sa hej då, och han är inte hemma igen förrän den 19nov. Ja, jag saknar honom redan. Men istället för att gräva ner mig, se en massa filmer med sorligt slut, lyssna på töntiga kärleksballader o tröstäta, så ska jag istället göra trevliga, roliga o mysiga saker med mina sötbarn som är kvar här hemma i Igloon :)
Så alla som vill ha mig som sällskap, vill se en film, baka en kaka, shoppa, prata om livet, laga mat, sjunga singstar, vinna över mig på guitarhero, eller bara ta en promenad. Hör av dig till mig, jag har väldigt mycket tid som behöver sysselsättas!

Ps. jag älskar dig, världens bästaste prins<3 det är du och jag<3

puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer