sexualupplysare och bokälskare

my love is home!!

Publicerad 2008-11-20 16:31:53 i min vardag,

Älsklingen är hemma igen! Jag är helt exalterad över att han är inne i landet och ca 30min ifrån mig! Min lilla bebisrambo är hemma, woho!! Meningen var att vi egentligen skulle ses imorrn kväll, men sen pratade vi och det slutade med att jag åkte ut till honom mitt i natten. Det är vad man kallar äkta Toffelkärlek (ellen myntade ordet imorrse :) ) Åh vad det kändes som gamla tider, man fick något sakna-ihjäl-anfall och fem min senare var man på väg till älsklingens trygga famn!
Gissa om jag har saknat honom, helt sjukt. Fast dom här två veckorna gick rätt fort iaf, kan jag säga nu i efterhand, men under tiden kändes det som tre år minst! Hahaha, men nu är han iaf hemma och jag svävar på små moln.
Jag måste sett ut som ett barn på julafton igår när vi sågs, så underbar känsla att äntligen få träffa honom igen! Om han är brun? Till och med Pepparkakor skulle bli avis på hans bruna hud, så ja, han är äckligt brun! Jättekul att en annan är sådär härligt likblek, vi matchar jättebra just nu, speciellt hud mot hud!

Mitt lilla blåbär vad jag saknat dig, är så glad över att du är hemma igen<3 älskar dig!

Äkta toffelkärlek<3


puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela