ny livsstil, ja tack!

Har precis kommit tillbaka från en kort men väldigt effektiv powerwalk på 30min. Läste en artikel häromdagen, och till min älsklings stora irritation brukar jag svälja ganska mycket av det jag läser. Så nu ska jag prova någon form av upptrappningsmetod för promenader, för att förminska risken för skador, inflammationer o dylikt. Då jag inte är överdrivet gymnastisk av mig, så har jag väldigt lätt för att få inflammationer i hälsenorna när jag överdriver i början. Förra veckan var jag nära på att få en, och då hade jag gått i två dagar och haft lite sex! Hur otränad kan man vara på en skala?!

Så nu ska jag istället trappa upp det hela, så då ska jag frånochmed idag och i en vecka framöver gå en powerwalk på 30min varje dag, som är steg 1. Därefter ska jag trappa upp till 45min i en vecka, steg 2, och sen 45min + stavar, steg 3 och sen öka med intensivare steg och massa jox. Planen är då att när väl älsklingen kommer hem är jag redo för steg 3, stavar! Något som jag tycker är sjukt kul, och han lite mindre kul, men jag ska se till att övertala honom :)

Jag ska även försöka bättra på min kost lite mer, mer frukt och grönt, mindre socker och skit. Jag har bildat mig en liten fobi mot färdigmat, blir äcklad av tanken på att allt är i princip konstgjort, så inget mer sånt för mig! Åhh, det här kommer bli bra, det känner jag på mig. Nu tar jag steget mot en piggare o friskare höst! :)

puss puss//en lycklig o wannabe-hurtbullig caro<3
1 kommentar
ellen

Jag skulle allt vilja se dig powerwalka runt söder med STAVAR! :D

Träffade phia på bussen hem, förresten. Plus såg din pappas jobb på teve =) <3