Party-Larty på G!

Äntligen har arbetsdagen nått sitt slut och jag ska snart göra mig iordning. Först kommer Natti o Naddi hit, dom ska se på när jag gör mig iordning o så innan vi kilar över till Ernst där mina beloved HT väntar! Därefter ska även Lillasyster ansluta sig o samligen av godbitar är komplett! Ska bli riktigt trevligt med en liten utgång ikväll! Inte för att jag tror att den kommer bli så liten dock, jag har en liten känsla av att den här kvällen kommer innehålla lite för mycket dricka, lite karate, lite krossat glas, lite donken o lite baksmälla! Någon mer än jag som är taggad?! ;)
Men det har jag all rätt till, då jag inte ens minns senaste gången jag festade, så har det gått för lång tid. Så nu är det jag som ska trotsa höstdepressionen o ge mig ut i dimman med mina darlings, utan ficklampor of course ;)

Nu ska jag ta en dusch, sno några glas vin, göra mig iordning o packa väskan till ernst! Är så taggad att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Det är ju även Halloween, och vad jag ska klä ut mig till kommer senare. Men några ledtrådar: svart, pumps, sexigt o jävligt bra + handklovar... någon som har en gissning?! ;)



Jag, på mitt allra bästa partyhumör! :)


 

puss puss//en lycklig o partytaggad caro<3

0 kommentarer