sexualupplysare och bokälskare

Saker du inte ska göra i sängen!

Publicerad 2008-11-27 21:16:59 i Sex osv.,

Man får hela tiden tips på roliga, spännande, nya, fräscha och sexiga saker man ska hitta på med sin älskling i sängkammaren. Allt från nya spännande ställningar till nyheterna på teknikmarknaden. Men jag tänkte istället ge er en annan typ av lista med tips, nämligen på de saker ni helst ska undvika att göra i sängen! ;)

  1. Ropa fel namn: Är du osäker, strunta helt i det, bättre tystnad än fel namn!
  2. Leka död fisk: Inget är så avtändade som en sängpartner som bara ligger tyst, stilla och sladdrig!
  3. Ta för mycket plats: Glöm inte bort att ni är två i sängen(eller fler) och det är fleras behov som ska stillas!
  4. Strunta i skyddet: Speciellt om det är en okänd, inget är så avtändande och taskigt att få besked några veckor senare att den hade sjukdom. Kondom, enkelt, smidigt och skyddar mot allt!
  5. Köra på utan att fråga: För bra sex krävs kommunikation! Ta inte för givet att din sötnos är lika erfaren/oerfaren som du, och tänk på att tankeläsare är väldigt få till antalet! Fråga och allt blir enklare!
  6. Hänsynslöshet: Otrevligt och opassande i sängkammaren, gott hyfs är rent allmänna saker som skydd, satsplats och jämställt sex!

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela