saknaden är stor men själv är jag för liten

Jag hade stördaste drömmen inatt. Jag vet att jag tjatar mycket om att jag saknar människor hela tiden, och två som jag speciellt saknar är ju dom jag står närmast, älsklingen och Jennie. Inatt drömde jag om båda två, fast i varsin dröm. I första drömmen hade Jennie kommit hem nu, en månad förtidigt för att överraska oss! :) <3 så underbar dröm, att hon äntligen var hemma igen! Var helt lycklig när jag vaknade till liv!
I andra drömmen så sov jag hemma hos älsklingen, i hans hem fastän familjen var bortrest, och sen när jag skulle äta frukost kom han ingåendes i bara kallingar och skulle ta ett glas mjölk. Då hade han bestämt sig för att komma hem en vecka tidigare för att han saknade mig så mycket<3 väldigt vacker dröm, och väldigt vackert att se älsklingen i bara kallingar, saknar honom o den kroppen så att jag blir galen!<3
Fast han var sådär äckligt brun och fräsch, som han förmodligen också kommer att vara om en vecka när han är hemma igen!

Två väldigt fina drömmar, där båda min älskade favoriter kom hem i förväg! Ni kanske ska ta till er mina önskedrömmar och göra så?! Snälla :)

puss puss//en lycklig caro<3
2 kommentarer
Sophia

Haha! Västa Ebba o Didrik juh!!!!

Kärleken är stor men själv är jag för liten!

caro

Haha jag vet! :D men nu var det ju saknaden som var störst! :)

btw, intervjun gick bra, får svar innan veckan är slut! :D