sthlms nattliv.

När jag åkte från Syrran ikväll så klev det på hur mycket ungdomar som helst som skulle in till stan o supa, medan en annan kände sig som Tant Agda! Men jag är verkligen så otänd på tanken att gå ut o supa, usch o nej. Då är jag mycket hellre hemma o myser framför en bra film med älsklingen eller tjejerna, tända ljus o något mumsigt att äta! Mycket mysigare o roligare än att stå i en kall krogkö, dricka o slösa för mkt pengar o sen inte minnas något dagen efter.

Dessutom blir jag så äcklad av att se alla fulla människor, o hur dom beter sig. Jag tycker inte om när folk är jobbiga drägg som tittar på en. Nu när jag åkte hem var det en man som tittade på mig konstant i fem min, så äckligt. Jag är inte en bit kött, så sluta titta på mig som om jag ligger framdukad i köttdisken till salu! Försökte titta mitt allra argaste på honom o verkligen blänga, men han var nog efterbliven. Det är tillfällen som dessa som jag vill åka till närmaste smyckesbutik, köpa mig en ring o förlova mig med mig själv!

Men det jag tänkte mest på när jag var ute var hur vissa tjejer var klädda. Nu syftar jag inte på småfjortisarna som ser klonade ut i sommarkjolar. Utan snarare på dom lite äldre tjejerna runt 20-25. Antingen har jag missat något stort, eller så är dom ute o cyklar. För försöker dom efterlikna hitsmugglade prostituerade från balkanländer med all päls o söndersminkade ansikten med för mycket svart o fult tantläppstift? Eller tycker dom att dt är snyggt?!

puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer