utflyttningen framflyttad.

Gubben ringde nyss, han hade pratat med mamma igår och både hade kommit fram till att jag inte skulle flytta hemifrån. Ganska lustigt det där. Folk med gifta föräldrar brukar ofta påpeka att man har så många fördelar som skilsmässobarn - mer julklappar, mer födelsedagspresenter, man blir firad dubbelt så mycket, bla bla bla. Ren bullshit! Eller så har jag och syrran just missat den delen som skilsmässobarn. Sen kommer vi till den roliga delen, sen skilsmässan har mor och far varit som natt och dag, och absolut inte kommit överrens om något, inte en sak sak dom tycka gemensamt. Förutom vissa små jävla saker, då dom tydligen tycker exakt likadant = två som säger nej = dubbel så mycket kraft = absolut inget som går att överväga.
Några av dessa saker som dom absolut är emot är Piercingar i ansiktet och på andra ställen på kroppen, vilket resulterade i att både jag och syrran har sönderhåltagna öron, jag har 11 och hon har 13 + att vi båda är piercade. Tatueringar är en annan stor sak dom har gemensamt, samt vad det gäller husdjur, onödigt och båda var tydligen "allerigska" när jag och syrran var små = inga djur! Vilket gjort mig till en icke-tycka-om-djur-människa!

Jag vet inte om det undgått någon, men jag har fyllt 18, jag har tillochmed fyllt 19, så jag är liksom över ett år över myndighetsgränsen. Senast jag kikade i lagboken innebar det att man fick bestämma över sig själv. Men nej, det måste blivit något fel, för det stämmer ju inte för mig.
Så enligt mina nyblivna bästisföräldrar så får jag inte flytta hemifrån då jag inte har något heltidsjobb! Att jag har en buffert på över 30 tusen verkar inte spela någon roll?! Eller att jag har ett möte om mindre än 5h där jag får veta om jag får jobbet på Sandys. Eller att jag var på en intervju igår och fick ett jobb. Eller att jag var på ytterligare en intervju idag och fick ännu ett jobb!

Men det är ingen fara, lägenheten är ju fortfarande min! Om 6 månader! Gubben förlängar bara den andra snubbens kontrakt ytterligare. Men efter det så är lägenheten helt och hållet min! Om nu det inte skulle bli så att dom skulle behöva använda den i någon form av byteshandel med deras lägenhet, och då dra in min lägenhet i det hela! För det skulle ju ändå alla tjäna på! Och vi är ju trots allt fyra som ska lösa det hela! Dra åt helvete med alltihop! Vi är inte alls fyra, vi finns inte, det är ni tre och det är jag.

puss puss//en förbannad,aslack,tom men trots det lycklig caro<3
1 kommentar
Filiiiii

damn, jag som ville gå på inflyttningsfest :P