69 sexiga tips!

Bok två i samma serie av Katerina Janouch. Det är för övrigt Lind&Co´s underföretag X-story som kommer ge ut hela 69-serien. KJ håller även på med en tredje bok i denna serie.
Denna bok är lika snyggt gjord och skriven som förra, men går i färgerna svart och puderrosa! Kan inte riktigt bestämma mig om vilken av dem som är snyggast. Men nu till själva innehållet.
Precis som den innan så innehåller boken 69 sexiga tips, nu om allt möjligt för att kunna pigga upp sexlivet. Fungerar för alla sorters förhållanden och kön. Antingen kan man läsa hela boken på en gång och sen välja ut sina godbitar, eller slå upp en sida på måfå och sen verkställ! Valmöjligheten är stor och helt upp till läsarna!
Tipsen är enkla, ingen överdriven kunskap, träning eller tillbehör behövs. Vilket gör att det är den perfekta boken för vilket par som helst. Det kan lätt bli överdrivet och tillgjort när det kommer till sexböcker och olika tips. Men Katerina Janouch lyckas och ligger på en jämn och trevlig nivå genom hela boken, inget superkrångligt eller tillgjort - bara enkla tips som fungerar för alla!
Helt enkelt den perfekta boken för par som känner att dom vill pigga upp sitt sexliv, prova nya saker, få lite inspiration eller bara läsa något sexrelaterat! Går att läsas själv eller tillsammans, ett avsnitt i taget eller allt på en gång och sen välja ut favoriterna!

Så för er som inte vill hamna i en seg höstdvala och i en slentrianfas, införskaffa denna bok bums! Mitt bästa tips är att ni kryper upp i en säng och läser tipsen högt tillsammans! På så sätt kommer varje tips bli mer verkligt, ni kan öppet diskutera, fundera och inspirera varandra till hur ni kan göra dessa tips till verklighet!
Vem vet, ni kanske bara kommer några kapitel?! ;)


puss puss//en lycklig caro<3