äckliga bloggar!

Idag var arbetsmarknaden död, så det är bara att hoppas på att det finns roliga jobb att söka imorgon. Jag får lägga all min energi på att provarbetsdagen imorgon går bra. Jag tänkte bara köra min stil, lägga ner 110%, sen göra mitt allra bästa, o sen hoppas på det bästa! Har jag tur så upptäcker dom hur pass bäst jag är o vilket litet charmtroll jag kan vara o anställer mig :)

Ser Mamma Mia, igen. Eller den är mer i bakgrunden medan jag roar mig med att spana in den ena bloggen värre än den andra. Men den senaste jag spanade in fick mig iaf att bestämma mig för att sånt för det vara slut med. Hon var så pass patetisk så det blev tråkigt att läsa. + att jag störde mig på hennes sönderopererade ansikte o kropp. Hon påminde starkt om en missbildad anka som försökte spela 14 men egentligen är 57. Nej, det är inte Linda Rosing jag pratar om, utan det var någon wannabe-slitzmodell på finest. Har redan glömt vad hon heter!
Men apropå Linda Rosing, så såg jag henne på tuben. Hon var som tagen ur en tidning, lika ful och sönder som på bilderna. Jag sörjer fortfarande med hennes barn.

Jaja, det var veckans ranson av äckel.

puss puss//en lycklig caro<3

0 kommentarer