bra start på dagen!

Kom lite tidigare till jobbet idag och passade på att slå in Sannas present som hon ska få senare ikväll. Eftersom hon redan har ett hum om vad hon ska få så gör det inget om jag skriver det här.
Iaf så blev kollegorna självklart nyfikna på vad jag slog in, när jag glatt visade upp presenten blev dom lite generade och besvärade! Frågade om någon ville kika innan jag slog in den helt...
Owes kommentar - Njaa, det är lite för tidigt på morgonen för sånt där!

Vilket är ett bra tecken på att du förmodligen kommer totalälska den här presenten darling! ;) Grattis grattis i efterskott!<3


Nej, nu sitter jag och är toknervös! Ska in på möte med chefen om 12min! Och jag hoppas verkligen att allt går bra, är sååå nervös!! Men jag får låtsas att jag är lugn så kommer det säkert gå bra! Håll tummarna för mig!!

ps. ja, jag kände mig som en riktig fake-indie redan efter 20m från porten! Så den där jag-är-miljömedveten-och-ascool-för-att-jag-har-tygkasse-stilen är inte riktigt min tekopp!

puss puss//en lycklig caro<3
2 kommentarer
josefine

hahahaha. klockan var faktiskt före åtta. om du hade frågat efter en kopp kaffe hade jag tackat ja. den verkar onekligen intressant!



jag blev inte besvärad och det är sant! :) men någon annan kanske blev det. höhö. kram från owe

caro

hahaha, men jag förstår att det kanske inte var bästa läget att presentera denna grej för er! haha!



Men jag har en likadan, så du får gärna låna nån dag! ;)



höhö det tror jag också att någon annan blev :)



kramar!!