denna dag, ett liv...

Kanske låter mer poetiskt än det är tänkt. Jag tänkte mer på Melker på Saltkråkan! Men vad händer med denna dagen då, det började med fint väder. Frisk luft och solsken, men nu är det lika ljust som i en dammsugare! Fan, jag som inbillar mig att det går mycket bättre när solen skiner!
Jaja, får se vad som händer. Jag inbillar mig själv att jag håller tummarna, men nja, just nu känns det som att det inte spelar så mycket roll. Jag har en massa backup-planer så det där löser sig alltid på ett eller annat sätt.
Just nu känns det bara så otroligt onödigt att göra något som jag inte vill och trivs med, då är det bättre att gå vidare och hitta andra roligare saker att göra!

Jag längtar redan efter min älskling, och vi sågs senast igår på morgonen och pratade senast igår natt. Men så är det, jag saknar dig hjärtat! Hoppas vi kan ses ikväll :) har redan planerna klara för vad vi ska göra! ;)
Du gör mig så lycklig<3

ps. orkar inte ens bry mig om dig längre, och du har ju inte hört av dig hitills, så besvära dig inte med att göra det framöver heller.

puss puss//en lycklig caro<3
1 kommentar
Stephanie Ampel

haha tack :D