dh + bj= kärlek!

Har precis avnjutit ett helt underbart avsnitt av DH tillsammans med min mor o Fossil Fuel från Ben&Jerrys. Verkligen det perfekta sättet att avnjuta en enkel tisdagkväll på, som jag dessutom håller mig vaken genom! För er som inte testat glassen, och tycker om choklad i många former, gå till närmaste kvällsöppna butik o köp! För er som missade kvällens avsnitt, satan vad spännande det är!
Det bästa med serier som man verkligen gillar, är att det får allt annat tråkigt att blekna, och gör att dessa timmar lyses upp lite extra. Patetiskt att jag pratar om en tv-serie, mjaa, inte direkt. Jag hade kunnat prata om min samling av olika stenar o bitar av mossa jag plockar på fritiden. Skulle denna samling pigga upp mig, då hade det kanske varit lite patetiskt! Men vad vet jag, jag brukade samla på allt sånt där när jag var barn, + att jag varit scout!

Känner mig nöjd över kvällens jobb-sökar-prestationer och är taggad inför ännu en dag imorgon! Ska bli nästanintill roligt att söka jobb igen. + att jag kommer ju ha min min älskade Lillasyster, vilket självklart kommer pigga upp hela processen!

Nu ska jag bädda ner mig, börja läsa på den kanske sista boken om Gossip Girl, boken som handlar om hur allt började... Verkar riktigt spännande och jag längtar redan! Ja, jag pratar om en riktig tjejbok, chicklitt, men dessa böcker kan också vara spännande! I mina ögon iaf :)

ps. jag hoppas älsklingen ringer snart o säger att han är på väg<3

puss puss//en lycklig caro<3

0 kommentarer