sexualupplysare och bokälskare

energiboosta dig själv!

Publicerad 2008-10-30 12:17:06 i

Fick nyaste numret av veckorrevyn igår och läste en ganska intressant artikel som handlar om hur man ska motverka höstdepressionen och hur man ska Energiboosta sig själv! Då jag själv i princip varje jävla höst drabbas av denna depression, (som i princip alla andra svenskar då det ligger i våra gener) är det alltid lite spännande att läsa vad man kan göra för att motverka detta.
Jag kanske är petig, men har inte hösten i princip nästan tagit slut, det vankas ju snö till helgen?!

Enligt dessa 10 "superenkla" tips så gäller det bara att motionera lite varje dag, äta mycket frukt och grönt, äta var tredje timma, dricka mycket vatten, inte klunka alkohol o vräka i sig lösgodis, sova mycket o inte stressa. Nyskapande eller vad säger ni?!

Men eftersom jag sväljer nästintill allt VR skriver, så ska jag klippa ut denna lilla minilista o se till att jag verkligen följer den. Trots att min hatmånad snart är över, så kan man ju alltid passa på att energiboosta sig själv lite sådär i efterskott!Så nu ska jag ta o äta minst två frukter innan jag beger mig till jobbet. Trevlig dag allihopa :)

puss puss//en lycklig o wannabe hälsonyttig caro<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela