Festerna får vänta.

Känns verkligen härligt att vara vaken vid den här tiden, inte ha ont i huvudet el smaka gammal avslagen drink i munnen! Usch, som det känns nu så kommer det dröja innan jag ger mig ut i kroglivet, hela tanken gör mig avtänd!
Man vaknar upp, ont i huvudet, fötterna o förmodligen resten av kroppen, seg och död resten av dagen innan det är dags igen på kvällen!

Mjaa, inte riktigt min kopp te längre. Eller jag är bara inte ett dugg sugen på att dra ut! Inget som lockar det allra minsta!
På sin höjd kan jag tänka mig en middag med lite mingel innan och ett glas bubbel i handen, men mer än så, tack men nej tack! Som igår på middagen, jag drack ett glas vin för att det var ett så gott fin, ett bland få viner som går ner utan grimaser! Men sen när jag inte ville ha påfyllningen blev människorna förvånade?!

Det jag längtar allra mest efter nu är att krypa ihop i soffan eller i en varm säng tillsammans med älskling eller tjejerna, ha massa godis, chips, popcorn el en nybakad hallonpaj framför mig och se på en trevlig eller asläskig film!
Det är vad jag längtar efter och vad jag har på min agenda ett bra tag framöver! Förra hösten var jag ute minst en gång i veckan o helgen bestod av att festa o vara bakis.
Men istället för att stå i en kall krogkö, komma in, dricka för mycket o röka massa, umgås med främlingar och sen vakna o må som ett as. Tänk er istället en mysig soffa, lite tända ljus, omringad av dom du tycker mest om o en skål med favoritsnackset! Kan det bli bättre?!<3

I år är det annorlunda, denna höst ska gå i mysets tecken! Någon mer än jag som är på?!


puss puss//en lycklig caro<3
1 kommentar
Nadira

Jag är så jeevla på! :D