sexualupplysare och bokälskare

fika på café 60

Publicerad 2008-10-15 20:20:11 i

Har haft en helt underbar dag tillsammans med Lillasyster, Emly o Malin! Först gick jag o Sanna till lite butiker här på Söder där jag delade ut mina cv´s. Efter det jagade vi en kaffekanna som nu är beställd. Vid ett var vi framme vid 60 där vi tillbringade några underbara timmar tillsammans med sötaste Emly o Malin!
Det blev en mycket god lunch, o ja, jag är lika beige som vanligt som alltid tar min klassiska foccacia med lax  o philadelphia!
Mycket skvaller, mycket skratt, grova ord och gamla minnen halvskreks över halva cafeet! Som grädde på moset blev det kokosbollar o sen några timmars shopping! En helt underbar dag med andra ord! Jag minns inte ens sist jag såg några från HT, o det var underbart att äntligen frå träffa er tjejer, har verkligen saknat er<3
För min del blev det faktiskt ingen shopping, medan tjejerna köpte lite sexiga underkläder + emlys söta Uggs!Tack för en helt underbar dag tjejer, älskar er<3

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2008-10-15 20:32:54

tack så jätte mycket :)

gillar din blogg jag med .

kraam jessica

Postat av: Anonym

Publicerad 2008-10-15 20:51:52

tack själv älskade du <3

haha vilka fina bilder :p

Postat av: malin

Publicerad 2008-10-16 19:09:57

jag hade skit kul:)

mysigt!! <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela