sexualupplysare och bokälskare

för jag är lycklig!

Publicerad 2008-10-22 12:05:07 i

Solen skiner och jag är sprickfärdig av lycka! Jag är som i ett enda stort lyckorus hela jag, vet inte vad jag ska göra av all lycka! Jag är bara så lycklig lycklig lycklig! Känner mig helt rosa! Jag älskar dig så mycket, du är mitt allt hjärtat<3

Vi var kvar hos Natti fram till 02.30, och jag vet inte hur mycket spännande/äckligt/roligt och avskräckande porr vi hann se! Helt stört hur mycket olika grejer det finns där ute! Vissa scener gjorde tillochmed mig generad, då är det verkligen något riktigt snuskigt! Men det är så det ska vara på tjejkvällar. Som blev riktigt lyckad, vi åt mat, spelade lite guitar hero (jag tittade på o hejade, är fortfarande för feg för att spela inför allmänheten) skvallrade om det senaste, pratade minnen, såg Mamma Mia o slutligen hamnade vi på den där sidan! Spännande och och oundvikligt!

Nu ska jag o Lillasyster äta lite frukost innan vi ska se lite filmer. En perfekt höstdag att tillbringa inne med en underbar o bara ha det mysigt! Har varit tre jättemysiga dagar med dig sötnos, det får vi snart göra om! :)

ps. du är bäst älskling<3

puss puss//en lycklig caro<3

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2008-10-22 12:53:41

jag är också på!! vi bara MÅSTE göra det!

Jag haqr blivit en mamma mia torsk. lyssnar på lay all your love on me från youtube.. haha soundtracket:p

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela