gårdagen hos sötparet!

Gårdagen var helt underbar! Middagen var jättegod och senare kom underbart sällskap! Först satt vi bara och pratade en jäkla massa minnen, skrattade tills tårarna rann och tiden stod stilla samtidigt som den gick på i duracell-takt! Finns inga bättre människor man tillbringar en död torsdag med! Ni piggar upp min vardag till 110%!
Vi såg filmen Boogeyman, el såg och såg. Jag somnade efter 20min och vaknade när dom skrek! Så roligt sällskap är jag! Har även ett svagt minne av att Natti ringde och att vi pratade ett tag, men dock i sömnen för min del!

Kvällens roligaste var iaf diskussionen gällande hur stor del jag faktiskt har i Sötparets relation, verkligen spännade när vi kom fram till att jag förmodligen vet mer om dom än vad Matte själv gör! Hahaha! Så kan det gå när man låter mig vara för mycket hemma hos en! Skoja bara, finns det något par jag verkligen dyrkar och älskar att umgås själv med så är det detta! Aldrig att man känner sig utanför med dessa!<3

tack darlings för en riktigt toppenkväll! och fler ska det bli under denna vackra höst!

ps. solen skiner och jag är på strålande humör! Då spelar det liksom ingen roll att SL vägrar samarbeta med människorna, jag blev faktiskt ganska pigg av en promenad istället för att åka på en svettig tub! + det gör inget att kaffet smakar apa, för solen skiner och idag är det fredag! :)



puss puss//en lycklig caro<3
3 kommentarer
josefine

ja! idag är det fredag och det är underbart! nu kör vi. woho! eller nått :) kram från owe

caro

Ja nu kör vi! Jag ska bara kirra en lista, sen är jag on G! :)



ps. kaffet är idag drickbart om man har i mycket mjölk! :)



kramar!!

Anonym

Missa inte chansen att vinna Hösten snyggaste snaekers. Allt du behöver göra är allt lämna en kommentar i detta inlägg:

http://justlikealexandra.blogg.se/2008/october/tavling.html#comment



Så är du med o tävlar!



Lycka till... Kramar Alexandra