Gårdagen i ett nötskal!

Gårdagen blev underbar, även om syrran bangade på att plocka svamp så hann vi med en liten promenad ner till sjön. Där är det ju ändå som allra vackrast när man är där ute, så det gjorde inte så mycket! Vattnet var kallt och smakade illa, så det blev inget oktober-dopp!
Dagen på landet var trevlig och tog snabbt slut som man inte var allt för ledsen över! Det roligaste som hände var när vi åkte till lilla närbutiken vid Bullandö, möter en snickare som hälsar på pappa högt och tydligt genom att säga - Men är det inte Filmstjärnan?! Tjenare!! - tror det var länge sen jag såg den lilla gubben så glad! Sen berättade han om en massa hemsidor och sånt! Kan meddela för alla att tisdagen den 4 november så har min lilla pappa premiär på tv, då tänkte jag anordna en liten kväll till hans ära! Dom som vill får komma och mysa med mig framför äntligen hemma! :)

Fikan med prinsessan var jättemysig, lite för kort men det kommer ju fler kvällar! Vi hann gå igenom allt det senaste och utbyta en massa trevligt och otrevligt skvaller, en perfekt fika med sötaste flickan helt enkelt!<3 längtar redan tills vi ses nästa gång!

Det blev tyvärr ingen jättespännande middag med älskling som jag hade hoppats på, utan pizza... inte mitt val! Men nästa gång, då jäklar, då ska det bli något egenlagat som inte innehåller hel/halvfabrikat! Ska bara komma på något som kan falla i smaken för sötnosen!

puss puss//en lycklig caro<3
0 kommentarer