gårdagens kväll!

Helt underbart att äntligen få träffa jennie igen! jag kom lite tidigare än utsatt tid och skulle överraska genom att dyka upp i hennes hem. Men njaa, det blev en liten flopp med tanke på att hon inte ens var hemma! Så jag satt och diskuterade "The Dirt" med hennes pappa medan jag väntade! Sen fick jag äntligen träffa henne! Shit vad skönt det är att ha tillbaka dig i landet, och att du äntligen är hemma! Så sjukt underbart! Och jag längtar redan till imorrn kväll då vi ska ha filmkvällen hos Sanna!

Vi åkte direkt upp till vår favvo-pizzeria, La Favorita och beställde. Där får man alltid obscent stora pizzor, som ser helt oövervinnerliga ut! Men som alltid lyckas vi alltid få ner varenda bit! Rekommenderar denna pizzeria väldigt mycket, Aspuddens pizzeria, och det bästa man kan beställa är en Vesuvio med extra vitlökssås! Sjukt gott!!

Resten av kvällen satt vi hemma hos Jennie, pratade och skrattade åt gamla minnen, gick igenom allt som hänt sen sist och planerade en massa inför framtiden! Allt kändes exakt som förr och allt var underbart<3

Tack för en helt perfekt kväll tjejer, ni är bästaste<3 vi mot världen!! :) Aspudden-genen forever! :) älskar er!

puss puss//en lycklig caro<3
2 kommentarer
SANNA:D

Aspuddsgenen äger!!!=)

Längtar tills imoorn då blir det myskväll:D:D

älskar er! <3

PUSS!!!

caro

Som satan att vi gör!! :D

Jag med! Ska bli så mysigt!! :D längtar jättemycket! Ska vi baka något?! <3



Älskar er!!<3

PUSS PUSS!