Jag är utanför samhället!

Jag har hittills varit utan mobil i två och en halv dag, har jag tur så börjar den fungera i morgon bitti. Men jag har redan kommit på en lång lista till varför jag behöver ha en mobil, och varför jag känner mig som en utomjording när jag inte har någon som fungerar.

  1. Om jag tappar bort mig - vilket ofta händer, att jag tar fel uppgång, fel gata eller bara kommer helt vilse. Då måste jag ha en mobil för att kunna ringa någon och fråga hur jag ska gå, oftast blir det min syster som är som en levande kartbok.
  2. Om jag är rädd - även om jag bor centralt, så måste jag gå en lång gata själv där det ofta hänger massa läskiga typer. Då måste jag kunna ringa någon o prata med så att jag lugnar ner mig.
  3. Om jag har tråkigt - oftast när jag tar långa promenader, för att jag fått för mig att det är nyttigt o bra för att rensa huvudet, brukar jag tröttna på doris o mitt eget huvud efter en kvart. Då måste jag kunna ringa någon o prata med, så förenar jag nytta med nöje!
  4. Om något spännande händer - vilket händer titt som tätt i mitt liv. Då måste jag kunna ringa o berätta det för flera styckna, medan det liksom fortfarande är färskt. Inte särskilt kul att ringa fem timmar senare och berätta det.
  5. Om jag är glad, ledsen, arg, rolig, spontan, lycklig, trött, sover - jag behöver helt enkelt en mobil!

 

Ps. hatar jävla cp-anal comvig som vägrar fungera snabbare. Jag hatar ännu mer phonehouse som glömmer nämna detaljen om att jag är utkastad från samhället några dagar!

puss puss//en lycklig caro<3

0 kommentarer