jag är vaken och världen sover!

Vaknade av mig själv 8.41 och var pigg! En väldigt ovanlig känsla, men dock så underbar! Det bästa med att vara lillasyster, förutom att alla jämt gullar och nuttar med en, så har jag alltid och är fortfarande alltid ursäktad när jag vill gå o lägga mig mitt i middagen! Eftersom jag varit en hårt arbetande kvinna började jag nicka till redan vid 9, och ursäktade mig själv redan vid 10. Låg nerbäddad med en bok strax efter halv elva medan middagen fortsatte utanför.
Minns att syrran kom in vid halv tre o kikade om jag sov?! Nej nej, här ligger jag och löser meningen med livet och hur man ska lösa irakkriget!

Har hittills legat nerbäddad och läst lite mer i min nya bok, GG 11, riktigt bra serie. Om någon vill låna så har jag alla utkomna delar, så det är bara att låna!
Jag har även hunnit med att kika igenom vad som finns kvar av gårdagens partaj, och jag kom på mig själv när jag gör en Yes-gest med handen över att dom sparat paj till mig! Hur nördig får man vara på en lördagmorgon?! Står själv i bara undies o strumper, säger högt yes med tillhörande handrörelse, över en bit paj?! Ibland slår jag nog rekord!

puss puss//en lycklig caro<3
2 kommentarer
Jelly

hahaha kan exakt se yeset framför mig! :D

caro

hahaha!! Jaa! Men det var verkligen ett riktigt yes! Att man kan bli så löjligt glad över en liten bit paj, ofattbart, men förståligt! :D



skriver ett låååångt mail till dig nu!! <3